Elk kind verdient een knuffel”.

Mogen we u even voorstellen aan de familie Visser.

Via Marktplaats hebben we kennis gemaakt met de familie Visser. We zochten knuffels om weeskinderen in Congo op te vrolijken in deze Coronatijd. 

De familie Visser heeft al meerdere malen kleding en knuffels gedoneerd aan Okapi-kids. 

Wij willen Frank, Marjolein, Dani, Vera, Mart en Teun en alle onze donateurs nogmaals bedanken voor hun vrijgevigheid en steun.

Hieronder een geschreven stuk door deze mooie familie.

Hoi beste mensen! 

Wij zijn de familie Visser, bestaande uit Frank, Marjolein en 4 geweldige kinderen: Dani, Vera, Mart en Teun. Zoals elk gezin met (jonge) kinderen zou kunnen beamen, barst je huis binnen de kortste keren uit zijn voegen, als je niet oplet. Verjaardagen, sinterklaas, feestjes, noem maar op! Ik (Marjolein) ben iemand die graag met grote regelmaat rigoureus de bezem door het huis haalt en alle spullen die dubbel/overbodig/te groot/te klein/verwaarloosd zijn op te ruimen. Ik ben tegelijkertijd iemand die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Spullen die nog goed genoeg zijn, gooi ik niet weg, maar geef ik graag een tweede leven. Ik schenk regelmatig spullen aan jonge ouders die weinig te besteden hebben. Via marktplaats heb ik op die manier al vaak mensen mogen helpen. Op deze manier ben ik ook in contact gekomen met deze prachtige stichting. Toen ik benaderd werd of ik mijn spullen ook wilde doneren aan een weeshuis in Congo, was ik meteen enthousiast! Wat een fijne gedachte dat ik tegelijkertijd kon “ontspullen” en kinderen in Congo kon helpen. Zodoende zit de stichting altijd in mijn hoofd wanneer ik bezig ben met opruimen. Ik heb al meerdere keren spullen kunnen doneren en ik hoop dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen. Ik wens de stichting alle goeds toe en ik hoop dat meer mensen enthousiast zijn en willen helpen!

Groetjes namens ons allemaal!